Leveringen (1-2 dage) er gratis vedkøb for over 1.500 kr. inkl. moms. Gratis retur !!!

Professionel leverandør af airless og tilbehør

DANMAG er oprindeligt et malerfirma fra Århus, startet af Daniel Gadus i 2009. Vi er et malerfirma, der går højt op i kvalitet. Og det gælder både i det arbejde, vi selv udfører, og i de maskiner, vi bruger i vores arbejde. Vi har stor erfaring med elektriske / mekaniske maskiner og pistoler til professionelt malerarbejde. Og vi har oparbejdet en god viden om, hvad man skal lægge vægt på, når man skal vælge det udstyr, der skal hjælpe en med at udføre opgaverne på højeste niveau fremover. Og det var netop vores krav til høj kvalitet, der i 2013 fik os til at indgå samarbejde med Ningbo DINO-POWER Machinery CO Ltd om eksklusiv forhandling af deres eftertragtede Dino Power Airless-produkter i Danmark. Og i dag sælger vi de stærke Dino Power-produkter til både private og professionelle malerfirmaer gennem dette website www.dp-airless.dk og i vores butik i Århus. 

 

 

Vi kan i øvrigt træffes i vores butik/kontor/lager - Søren Frichs Vej 54, 8230 Åbyhøj ved Aarhus

DANMAG sælger og udlejer airless sprøjteanlæg til maleropgaver.

Vi udlejer sprøjtemaskiner og lifte både til private og professionelle

 

DINO POWER Airless malersprøjte - hvis du er professionel malermester og benytter malersprøjter i dit daglige arbejde, er vores nye maleranlæg nok værd at lægge mærke til.

DINO POWER er forholdsvis ny på det danske marked. DANMAG er forhandler og distributør i Danmark af de kraftfulde malersprøjter og spartelanlæg, som sagtens tåler sammenligning med de hidtil kendte fabrikater som f.eks. Wagner og Graco maleranlæg og sprøjtepistoler. Hos DANMAG er vi stolte og glade over at kunne præsentere det brede udvalg af professionelle airless sprøjteanlæg og spartelanlæg. Prisen er naturligvis et parameter - vores airless sprøjteanlæg er betydeligt billligere end tilsvarende Wagner malersprøjter. Det betyder på ingen måde, at du vil opleve en forskel i kvaliteten. De kinesiske maskiner er fuldt ud på højde med konkurrenterne, når det gælder kvalitet, ydeevne og levetid, og husk, at de fleste store kendte bilmærker - bl.a. BMW og Mercedes - får fremstillet betydelige mængder bilkomponenter netop i Kina, altså alt er fra Kina i dag :)