Afbetaling af malersprøjte i 3 rater

Oprettet d.

Afbetaling af malersprøjte i 3 rater

Du har mulighed for at afbetale denne maskine i 3 rater, der er rentefri. Dvs. at du betaler 50% nu, og om 45 dage betaler du 25% og om 90 - altså først 3 måneder - betaler du de sidste 25%. Du har faktisk næsten 45 dage til at betale den 2. rate, som er 25%, og vi giver dig mulighed for at tjene lidt ekstra, før du skal betale din næste ydelse.

 

Hvorfor vi giver mulighed for at afdrage maleranlæg á 3 rater? Vi ved godt, at når man køber malerudstyr, er det en stor investering. Derfor vil vi gerne hjælpe dig. Det kan måske svært at finde finanserne med det samme, men du har indset behovet, da du kan arbejde meget smartere og mere effektivt.

 

Faktisk er hver eneste dag uden malersprøjter en fejltagelse, da du bruger unødigt meget tid på at male. Du kan spare helt op mod 70% på malerarbejdet ved at anvende det rigtige malerudstyr. Så lad os hjælpe dig med at komme i gang med at forandre din karriere til det bedre. Mindre arbejdsstress, mere tid til dig selv og din familie og en stor økonomisk besparelse på sigt.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar