Lej ekstra sprøjte udstyr

Oprettet d.

Lej ekstra sprøjte udstyr

Hos DP-AIRLESS tilbyder vi udlejning af professionelle sprøjtemaskiner. Ønsker du at gøre arbejdet nemmere og opnå en bedre kvalitet, kan du leje alt det malerudstyr, du skal bruge her. Når du lejer en sprøjtemaskiner, er den helt klar til brug. Det vil sige, at der medfølger alle de remedier, du skal anvende for at udføredin maleropgave. Dette indbefatter slange og en 517 dyse, som er en standarddyse. Denne er fremragende til at sprøjtemale vægge og lofter, men skal der sprøjtemales træværk, anbefaler vi en mindre dyse som fx en 315. Og netop derfor kan du leje ekstraudstyr.

 

Ved udlejning af sprøjteanlæg kan du leje ekstra 15 meter airless slange, hvis dette behøves. Det er et praktisk ekstraudstyr, hvis du har behov for at forlænge arbejdsradius fra maskinen og ud til spray-opgaven. Eksempelvis hvis du skal male terrasse eller tag (så slipper du for at flytte for meget rundt på anlægget). Eller hvis du skal op i højden til kip, loft, facade eller gavl (så skal du ikke flytte anlægget med op på stige og stillads).

 

 

Du kan også leje ekstra airless dyse. Det er praktisk at have flere dyser og filtre at vælge mellem, således at arbejdet kan gennemføres problemfrit. Vi tilbyder også dyseforlængere, som kan samles med hinanden og hermed forlænges til den ønskede længde. Det gør dig mere fleksibel, så du kan udføre dit arbejde ordentligt og ikke lade dig begrænse af mangel på udstyr.

 

 

Dyseforlænger: 

Praktisk ekstra udstyr hvis du har behov for at forlænge afstanden fra spraypistol til dyse. Eksempelvis hvis du skal male terrasse eller tag (så slipper du for at bukke dig alt for meget). Eller hvis du skal op i højden til kip, loft, facade eller gavl (så skal du ikke må meget op og ned af stiger og stillads). Der finde forskellige længder. Og dyseforlængere kan samles med hinanden og hermed forlænges til den ønskede længde.

 

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar