7 fakta og myter om Airless sprøjteanlæg

Oprettet d.

7 fakta og myter om Airless sprøjteanlæg

Der er altid myter og forkerte oplysninger om forskelligt udstyr. Det er typisk folk, der ikke har prøvet det eller benytter andre mærker. Her afliver vi nogle af de myter og giver dig de rigtige oplysninger om vores udstyr.

Det er ikke meget billigere, fordi det er dårligere

Tværtimod. DP-Airless sprøjteanlæg er lige så godt som konkurrenternes anlæg, der koster en formue. Kvaliteten er lige så god. Nu er vi bare en spiller på markedet, der tillader sig at tage noget mindre for et produkt, der kan præcis det samme. Til din fordel.

 

Kvaliteten er ikke lavere
Nej. Kvaliteten er høj. Airless er fremstillet i Kina, og det gør, at det er billigere. Stort set alt kommer fra Kina i dag. De store bilmærker som Mercedes og Audi får da også fremstillet komponenter i Kina, selvom bilerne bliver lavet i Tyskland.

 

Det er svært at styre
Overhovedet. Faktisk er det nemmere at male med højtryk. Det giver et ensartet tryk hele tiden, som gør, at du maler flot over hele linjen og faktisk anvender mindre maling, end du ellers ville have gjort med rulle og pensel.

 

Du undgår pletter
Når du maler med DP-Airless malersprøjte undgår du pletter og synlige helligdage. Du maler meget mere konsistent over det hele og får givet såvel vægge som lofter et dækkende lag over det hele.

 

Det sparer dig tid

Du bruger meget mindre tid med Airless udstyr. I flere tilfælde kan du halve arbejdstiden på en opgave og stadig levere et bedre resultat. Det sparer dig for tid og kunden for penge.

 

Du sparer penge
Ja, vi har kort været inde på det. Besparelsen af penge. I og med at du bruger mindre tid og maling på at male med højtryksanlæg, nedsætter du dit forbrug væsentligt. De timer, du sparer, kan du passende bruge på at begynde på den næste opgave eller holde fri sammen med din familie.

 

Hurtig levering
Du behøver ikke at vente længe på dit nye udstyr. Vi sørger for hurtig levering, og du kan komme at prøve udstyret, før du køber det, så du får den rette løsning til dine behov.

 

Se her alle kategorier af DP-AIRLESS


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar